Minden ami belefér

Minderől az életről az emberi hülyeségről... És amiről van kedvem írni beszélni vagy ami éppen érdekel és a gitározásról a zenéről :D

Friss topikok

  • Om3n: Ombre! Te legalább kondolkodsz! Ez a jó nem a maunika show! (2010.04.25. 13:36) Kérdések

Linkblog

Archívum

Az ember

2009.03.20. 21:17 | TaR | Szólj hozzá!

Az ember tudása lehet nagy de mindig többet fognak elvárni és mindnél több ismeretre akarnak megtanítani. Sok mindent megfogunk tanulni és még sem fogunk tudni semmit mert a múltban vannak olyan homályok és tudást amit az iskolában nem fognak tanítani.
Mindnél modernebbek leszünk és okosabbak annál kihasználhatóbbak a természettel szemben mert hiányozni fog belőlünk az ösztön a túlélésre.

A pénz felé megy a világ, mindent megkaphatsz mert lesznek éhes pincsik akiknek kell a vagyon vagy hogy megélhessenek.
A mostani társadalomban nem számít az emberi tartás és lélek mert csak hátráltatja az embert és megtanul mindnél jobban segget nyalni és megalázkodni.
Csak a történelmet kell megnézni emberek irtották egy mást a hatalom ért, de volt egy jó oldala a túl szaporultatott vissza fogta. De ez sem volt elég ezért Istent kellet játszani a természet felet is és megkellet gátolni egyes fajok túl párzást és ilyenkor elgondolkodok kifogja megállítani az emberi túl szaporultatott
Tán a törvények de azt mindig kilehet kerülni.
Az ember egy undorító állat Istent és az ördögöt állítja az emberek elé és mindig tuszkolja a fejekbe hogy ha vétkezel a pokolra jutsz.
De hisz ez egy emberi fóbia és képzelet,az ember mag az Isten és az ördög de mikor a természet anya szerepet játszik felette hamar elvész a semmiben, mert gyenge.
De ez is csak egy nézet a világról.

A bejegyzés trackback címe:

https://oiboy.blog.hu/api/trackback/id/tr571015090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása