Minden ami belefér

Minderől az életről az emberi hülyeségről... És amiről van kedvem írni beszélni vagy ami éppen érdekel és a gitározásról a zenéről :D

Friss topikok

  • Om3n: Ombre! Te legalább kondolkodsz! Ez a jó nem a maunika show! (2010.04.25. 13:36) Kérdések

Linkblog

Archívum

Amiken jókat szoktam nevetni!

2009.03.20. 21:19 | TaR | Szólj hozzá!

Egy netes blogban olvastam ezt a cikket első benyomásom az hogy jót nevetek:

A ROCK FORRADALMA

Dianne Core,Childwatch vezetője szerint "kivált a rock eszközével toborozzák a legfiatalabbakat a sátánhivők tábora" (Nuova Solidarietá, 1988. november 12.., 9.o.), Ugyanebben a vezércikkben olvashatjuk, hogy "brit szakértők állitása szerint a heavy metal rockzene tudatalattira gyakorolt hatására fiatalok ezrei csatlakoztak a sátánizmushoz" (uo).

Az idézett vezércikkekben közölt telefoninterjuban Dianne Core beszámolt, hogy Új-Zélandon és Nyugat-Németországban számtalan fiatal lépett be olyan sátánista csoportokba, ahol a szertartásokon gotric rockot hallgatnak, és még rituális öngyilkosságok is előfordulhatnak.

"Most tanulmányozzuk azoknak a szülőknek a vallomását, akiknek a gyermeke az életével fizetett a gothic csoportokhoz való csatlakozásért. A szerencsétlen szülők azt állitják, hogy a gyerekek első lépését a sátánizmus felé az jelzi, ha feketébe öltöznek és feketére festik a szobájuk falát" (uo.).

199O márciusában nagy visszhangot keltett John O'Connor New York-i biboros kifakadása a heavy metal rockzene ellen, amikor - név nélkül - arra is célzott, hogy a rocksztár Ozzy Osbourne viszont azzal vádolta őt, hogy "sértő módon kétségbe vonta a világ valamennyi rockrajongójának intelligenciáját".


Olvastam a cikket és elkezdtem gondolkodni :
1. az emberek még meddig képesek lesüllyedni.
2. a sátánizmust miért mossák össze a rock zenével. Az hogy pár elmeháborodott fiatal akik gothikus zenére lesz öngyilkos és a sátánt imádja attól még nem lesz sátánista csak egy agyi képességekkel nem rendelkező egyé.
3. a sátánizmus jelei nem az hogy feketébe fog járkálni az ember és feketére festi a szobája falát ez számomra egy monumentális baromság az hogy vannak tudatlen követők akiket könnyű megzavarni azok haljanak meg és ezt csak képletesen értem.
4. annyira sok pozőr ember van aki magára húzza hogy én sátánista vagyok.
Van a sátánista és az ördög imádó és a két dolog nem ugyanaz.

Néha el kéne vonatkoztatni azoktól a tényektől amiket látunk és mondanak és inkább utána kéne járni a dolgoknak nem pedig szavakkal dobálózni és különböző kifejezéseket skandálni amiről ad egy nem tud senki semmit ad kettő nem biztos hogy a történelmi források igazak illetve egy könyvben leírt vallásfilozófia tisztán lefogja vezetni hogy mik a tények és miről szól a sátánizmus.
A könyvekben is lehet hazugság mivel a szavakkal lehet játszadozni és előfordulhat hogy nem fedik a valóságot.
Ezért nem kell mindent elhinni

A bejegyzés trackback címe:

https://oiboy.blog.hu/api/trackback/id/tr811015098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása